Foto av Burgare med portabello från WW ViktVäktarna

Burgare med portabello

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Har du aldrig testat burgare med portabello måste du göra det! Här gratineras svamparna dessutom, vilket såklart gör det ännu godare.

Ingredienser

Margarin flytande 80%

3 tsk

Bröd ljust/vitt

4 skiva(or)

Portabello

2 stor(t)/stora

Ost riven 17%

2 msk

Tomat

3 st

Lök

½ st, röd/röda

Vitlök

1 klyfta(or)

Basilika

½ msk

Sallad

100 g

Instruktioner

  1. Hetta upp hälften av margarinet i en stekpanna. Rosta brödet gyllenbrunt. Stek svampen i resterande margarin. Lägg undersidan uppåt. Strö över ost och låt den smälta. Hacka tomat och rödlök fint och blanda. Rör i riven vitlök och basilika. Smaka av med salt och peppar. Lägg ett par salladsblad på en brödskiva. Lägg på en svamp. Toppa med tomater och lägg på den andra brödskivan och servera.