ViktVäktarna - Vispat aromsmör med dill och pepparrot

Vispat aromsmör med dill och pepparrot

4
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Lätt
Vispat smaksatt smör är löjligt gott till grillat! Det kanske inte är det allra nyttigaste, men ibland får man unna sig. Testa denna variant smaksatt med dill och pepparrot.

Ingredienser

Smör

100 g

Dill

1 knippe(n), finhackad

Pepparrot

2 msk, riven/rivet

Instruktioner

  1. Smält ⅓ av smöret i en kastrull. Tärna resterande smör och låt det bli rumsvarmt.
  2. Häll det smälta smöret i en bunke och vispa det med en elvisp samtidigt som du tillsätter smörtärningarna en och en.
  3. Vispa i dill och pepparrot. Salta och peppra och håll det rumsvarmt tills det är dags att servera.

Anteckning

Frys in små portioner av aromsmöret och ta fram allt eftersom.