Foto av Wasabipanerad tonfisk med nudlar från WW ViktVäktarna

Wasabipanerad tonfisk med nudlar

8
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En riktigt festmåltid! Wasabipanerad tonfisk serverad med nudelsallad, så gott!

Ingredienser

Wasabi

1 tsk

Ägg

1 st

Tonfisk

600 g

Ströbröd (skorpmjöl)

4 msk

Rapsolja

1 msk

Sesamolja

1 tsk

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Risnudlar okokta

160 g

Salladslök

3 st

Rapsolja

½ msk

Lime

1 st

Rapsolja

½ tsk

Instruktioner

  1. Vispa ihop wasabi med ägg. Doppa tonfisken i ägget och sedan i ströbröd. Stek tonfisken i olja ett par minuter på varje sida. Strimla morötterna fint. Koka nudlarna tillsammans med morötterna. Finhacka löken och blanda i tillsammans med ärtskott och olja. Pressa över lime. Servera tonfisken med nudlar.