5 fördelar med att ha matkasse

Behöver du inspiration till vardagens matlagning, prova nya smaker eller hitta nya favoritrecept? Det finns flera fördelar med att prova matkasse!
Publicerad 7 mars 2022 | Uppdaterad 26 januari 2023

Visst känns det ibland som frågan “Vad ska vi äta till middag ikväll?” går på repeat under vardagarna? Allt eftersom tiden går blir det svårare och svårare att komponera ihop något och matlagningen blir inte alls sådär rolig som den faktiskt ska vara. Det är då matkassen kommer in som en räddare i nöden!

Här är 5 anledningar till att du borde prova matkasse:

1. Du får proffshjälp! Våra kostexperter hjälper dig att komponera ihop rätter. Du äter både varierat och hälsosamt!

2. Det är miljövänligt. Vi har planerat råvarorna för dig, så risken för matsvinn blir mindre.

3. Vår matkasse är Pointsberäknad. Du kan enkelt scanna recepten för att få ditt Pointsvärde för rätten.

4. Du sparar tid eftersom du slipper att åka och storhandla. Du undviker dessutom de spontanköp som är svåra att undvika under veckohandlingen (särskilt om man handlar hungrig 🙃).

5. Du kan fortsätta laga dina favoriträtter! Välj matkasse varannan vecka iställe för varje vecka, så du kan fortsätta att laga familjens favoriträtter.

🍲 Är du intresserad av matlagning?

Förutom fördelarna vi nämnt är det roligt att laga rätter som du kanske annars inte hade provat på, det blir dessutom roligt för övriga familjen att testa nya smaker!

ViktVäktarna® erbjuder matkassar i samarbete med Linas Matkasse och City Gross. Och glöm inte, det ska vara både roligt och enkelt att äta hälsosamt!