ViktVäktarna

Bäst i test

Samma koncept i hela världen

ViktVäktarnas program ser likadant ut i resten av världen - oavsett om du åker till USA, Tyskland, Australien eller Frankrike är konceptet det samma. Därför är vi stolta att Weight Watchers i USA nyligen (2018) fått första placering i flera kategorier på U.S News & World Report's lista över de bästa dieterna. Dessutom har Weight Watchers i Tyskland blivit utsett till bästa viktminskningsprogrammet Online i en nöjdhetsundersökning (2017). Grattis Weight Watchers!

Första placering i flera kategorier i USA!

#1 i kategorin ”Bästa dieten för viktminskning"

Bästa metoden för att gå ner i vikt! Vi tror inte på quick fix, konstiga förbud eller kortsiktiga resultat.

#1 i kategorin "Bästa kommersiella kostplanen"

Bästa kommerciella metoden för åttonde året i rad! Det säger sig självt, vår erfarenhet gör oss ledande i det vi håller på med - år efter år. 

#1 i kategorin "Bästa metoden för snabb viktminskning"

Bästa metoden för snabb viktminskning! Du får en effektiv viktminskning som dessutom håller i längden. 

#2 i kategorin "Lättaste metoden att följa"

Lättaste metoden att följa! Vi erbjuder ett flexibelt program som är anpassningsbart och uppmuntrar till att äta riktig och god mat.

Bästa Onlinetjänsten!

Nöjdhetsundersökning i Tyskland

I en nöjdhetsundersökning i Tyskland undersöktes nöjdheten av utbudet inom diverse olika hälsokategorier - varav viktminskningsprogram Online var en av kategorierna. I den kategorin fick weightwatchers.de högsta betyget och tog hem nomineringen. ViktVäktarna Sverige erbjuder samma Onlineprogram i vår app och på webben. 

Prova du också!