Livesända Workshops | | WW ViktVäktarna

Så fungerar livesända workshops via Zoom

Gör en digital check-in eller delta i livesända temagrupper!

Vi erbjuder livesända workshops via Zoom, ett verktyg för videokonferenser. Så att du ska få det stöd du behöver - oavsett var du befinner dig. Träffa din coach och andra medlemmar digitalt!

Check-in på din livesända workshop

Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in via Zoom innan din livesända workshop börjar. Coachen öppnar upp för check-in på utsatt tid, workshopen startar 30 min senare. Du väger dig själv och får en kort återkoppling på ditt resultat från coachen under din Check-in (endast du och din coach).

Gör så här:
 1. Väg dig själv och registrera din vikt i appen.
 2. Anslut till den livesända workshopen på utsatt tid om du vill få personlig tid med coachen för en Check-in. (var gärna ute i god tid).
 3. Vänta på din tur! (Bra tillfälle för att byta tips & recept med andra medlemmar.)

Digital Wellness Check-in 30 minuter före livesänd workshop
Digital Wellness Check-in 30 minuter före livesänd workshop

Innan den livesända workshopen börjar

Ladda ner Zoom: 
 • Zoom är ett verktyg för videokonferenser som vi använder till våra livesända workshops. För att delta i den livesända workshopen via din smarttelefon behöver du endast WW-appen. Om du vill vara med via din dator/laptop behöver du ladda ner Zoom.
 • För att ladda ner Zoom på datorn, gå till zoom.com och klicka på “Sign up, it´s free”. Fyll i dina uppgifter. Sedan laddas Zoom ner till din dator.

Väg dig hemma eller i någon av våra lokaler: 

 • Väg dig på din våg som du har hemma eller om du har möjlighet är du välkommen att besöka någon av våra lokaler för Check-in. Hitta din närmaste ort här.
 • Registrera din vikt i WW-appen genom att gå till din profil och klicka på “Registrera vikt”.
 • För att registrera din vikt på viktväktarna.se: klicka på Logga in högst upp till höger på sidan och logga in med ditt användarnamn och lösenord. När du kommer till Min dag, klicka på första fliken “Vikt” och registrera din vikt.
Digital Wellness Check-in:
 • 30 minuter innan den livesända workshopen börjar kan du delta i Wellness Check-in och göra en personlig invägning och få kort feedback från din coach.

Var ute i god tid till livesädningen:

 • Logga in 10 minuter innan för att försäkra dig om att du inte har några tekniska problem. Om du har problem, kan du felsöka här.

När den livesända workshopen börjar

Så ansluter du till Zoom-mötet!

Anslut via smarttelefon eller läsplatta:
 1. Zoomlänken hittar du under Här finns vi / Hitta en livesänd workshop.
 2. Klicka på länken så skickas du vidare till Zoom-appen.
 3. Skriv in ditt namn och klicka på Fortsätt.
 4. Tillåt åtkomst till mikrofonen och kameran (frivilligt) och slå på ljudet.

Anslut via dator/laptop:

 1. Kopiera in länken från det pinnade inlägget i Communitygruppen i din webbläsare.
 2. Välj “Join with Computer Audio” och klicka på “Start video” om du vill.


Tänk på att Zoomlänken blir aktiv först på utsatt tid (om du vill Checka-in med din coach för ett personligt möte, workshopen startar 30 min senare).Om du klickar på Zoom-länken när det inte är livesändning så händer ingenting. Du ser tiderna för din livesända workshop under Här finns vi, Hitta en livesänd workshop.


Vi ser fram emot att ses på Zoom!

Hitta en livesänd temagrupp som passar dig

Olika faser i livet innebär olika utmaningar med hälsan och vikten. Ta chansen att ingå i en grupp med andra som har liknande utmaningar som dig, ta del av erfarenheter, tips och trix för att klara hälsoresan.

Läs mer om livesända temagrupper

Läs mer om våra medlemmar som lyckats genom att delta i workshops