Foto av Bakad potatis med kasslerröra från WW ViktVäktarna

Bakad potatis med kasslerröra

14
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Denna goda röra svänger du ihop med mango, lök och kassler. Gör den krämig med fraiche och fond.

Ingredienser

Bakpotatis

300 g

Kassler (fett bortskuret)

100 g

Paprika

½ st, röd

Mango

½ st

Schalottenlök

½ st

Rapsolja

1 tsk

Grönsaksfond

1 tsk

Fraiche 5%

1 dl

Persilja

1 msk

Instruktioner

  1. Baka potatisen i mikron på högsta effekt ca 12 min eller i ugn 200° ca 1 timme. Tärna kassler, paprika och mango fint. Finhacka lök. Fräs det i olja några min. Tillsätt fond, fraiche och curry, låt det sjuda på svag värme några min. Smaka av med salt och peppar. Skär ett kryss i potatisen, lägg i fyllningen och garnera med persilja. Servera med en fin sallad.