Foto av Cannelloni med skinka och spenat från WW ViktVäktarna

Cannelloni med skinka och spenat

14
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Härligt goda pastarullar som är en storfavorit hemma hos mig. Kanske även kan bli din?

Ingredienser

Lasagneplattor, färska

250 g

Spenat, förvälld/fryst

250 g

Färskost 11%

5 msk

Lök

1 st, röd/röda

Vitlök

1 klyfta(or)

Skinka

250 g

Ostsås

3½ dl

Timjan

1 msk

Instruktioner

  1. Blanda samman avrunnen spenat med färskost, lök, vitlök och skinka. Krydda med salt, peppar och ev. riven muskot. Fördela det på lasagneplattorna och rulla ihop. Lägg i en ugnsform. Häll över ostsåsen och tillaga i ugn 200° ca 20 min. Strö över timjan och servera med sallad.