Foto av Chokladpannacotta från WW ViktVäktarna

Chokladpannacotta

9
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Chokladpannacotta - denna ljuvliga dessert - serveras med färska bär att smutta på efter middagen.

Ingredienser

Gelatinblad

2 st

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1 dl

Mjölk 0,5%

1 dl

Socker

1½ msk

Choklad mörk

30 g

Hallon

1 dl

Mango

½ st

Instruktioner

  1. Lägg gelantinet i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde, mjölk och socker. Se till att sockret smälter. Ta av från värmen och tillsätt choklad och rör tills den smälter. Krama ur vattnet av gelantinet och rör ner i kastrullen. Häll upp i 2 glas eller skålar, ställ kallt för att stelna. Lägg på hallon och tärnad mango vid servering.