Foto av Fish tacos från WW ViktVäktarna

Fish tacos

9
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Det här är en rätt som blivit supertrendig senaste åren. Det är inte svårt att förstå med tanke på att den känns både fräschare och lättare än varianten med kött.

Ingredienser

Koriander

1 knippe(n)

Grekisk yoghurt 10%

1 dl

Lime

1 klyfta(or)

Gurka

1 st

Mango

1 st, mogen el 250 g fryst tinad

Salladslök

2 st

Torsk

600 g

Margarin flytande 80%

1 msk

Tortillabröd

4 stor(t)/stora

Sallad

2 dl, maché

Instruktioner

  1. Finhacka koriander och blanda med yoghurt till en dressing.
  2. Smaka av med pressad lime, salt och peppar tills du får en syrlig smak. Skala och kärna ur gurka. Skala mango. Skär gurka och mango i små tärningar. Skala och skiva salladslöken fint.
  3. Värm tortillabröden i en torr het panna ca 15 sekunder/sida. Lägg över i en ren kökshandduk under tiden du steker de andra.
  4. Skär torsk i grova bitar och stek i margarin någon minut på varje sida. Salta och peppra.
  5. Fyll bröden med fisk, sallad, mango, gurka och salladslök. Toppa med dressingen.