ViktVäktarna - Fisktacos med grönkål och tomatsalsa

Fisktacos med grönkål och tomatsalsa

7
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Det finns så många goda varianter på tacos och här är ännu en. I denna har vi valt vit fisk, lime- och majonnäsdressad grönkål, avokado och en tomatsalsa. Supersmarrigt!

Ingredienser

Torsk

500 g

Grönkål

150 g

Salladslök

2 st

Majonnäs, lätt 30%

2 msk

Lime

2 msk, pressad

Tomat

3 st

Koriander

2 msk, finhackad

Chilisås, tomat

2 tsk

Tortillabröd

4 medelstor(t)/medelstora

Avokado

1 liten(t)/små

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°.
  2. Lägg torsk i en ugnsfast form på bakplåtspapper, salta och peppra och tillaga i ugn tills den är genomstekt.
  3. Hacka grönkål och lök och blanda ihop med majonnäs och limesaft. Smaka av med salt och peppar.
  4. Hacka tomat och blanda ihop med koriander och chilisås.
  5. Fyll bröden med fisk, grönkålsröra, tomatsalsa och skivad avokado.