Fläskkotlett med rödlökssås och svart bönsallad
9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Hederlig husmanskost med fläskkotlett och mustig rödlökssås är väl aldrig fel! Här med en matig bönsallad med fänkål.
Ingredienser
Potatis
800 g
Fläskkotlett, fett bortskuret
500 g
Margarin flytande 80%
2 tsk
Lök
2 st, röd/röda
Rapsolja
1 tsk
Socker
1 tsk
Balsamvinäger
½ dl
Vatten
1½ dl
Grönsaksfond
½ msk
Rosmarin
1 tsk, torkad, eller torkad timjan
Fänkål
1 medelstor(t)/medelstora
Svarta bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Vitlök
2 klyfta(or)
Citron
1 st
Olivolja
1 msk
Sallad
70 g, maché