Grillad kalkon- och sötpotatissallad med jalapeñosås
11
Points®
Total tid
1 tim 10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Marinerad och helgrillad kalkonfilé serverad på en matig sallad med en massa godsaker och en sås med jalapeños och lime. En riktig sommardröm!
Ingredienser
Sriracha
1 msk
Sesamolja
2 tsk
Japansk soja
1 dl
Ingefära
½ msk, torkad
Honung
½ msk
Kalkonbröstfilé
600 g
Inlagda jalapeños
8 skiva(or)
Lime
2 st
Färskost 11%
50 g
Rapsolja
1 msk
Sötpotatis okokt
600 g
Olivolja
2 tsk
Nektarin
2 st
Ruccola
200 g
Avokado
1 liten(t)/små
Salladsost (feta) 10%
100 g