Grillad kyckling med pestognocchi
10
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Marinerad och grillad kycklingfilé är alltid gott, men i denna rätt är den riktiga stjärnan i själva verket tillbehöret. Potatisgnocchi som steks så att den blir krispig på utsidan och mjuk på insidan och sedan blandas med en basilika- och citronpesto.
Ingredienser
Japansk soja
2 msk
Olivolja
½ msk
Paprikapulver
½ msk
Honung, flytande
1 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Kycklingbröstfilé
600 g
Solroskärnor
1 dl
Basilika
1 kruka(or)
Parmesanost
1 dl
Citron
1 st
Olivolja
1 msk
Rapsolja
2 tsk
Potatisgnocchi
400 g
Cocktailtomater
250 g