ViktVäktarna - Grillad minimajs

Grillad minimajs

1
Points® value
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Att grilla minimajs är nog det bästa sättet vi vet att äta dessa små godingar. Tillsammans med en örtig yoghurtsås blir de ett gott tilltugg till fördrinken, en bra del i en tacobuffé eller bara snacks medan ni grillar annat!

Ingredienser

Grekisk yoghurt 0%

3 msk

Majonnäs, lätt 30%

1 msk

Gräslök

1 msk, finhackad

Dill

1 msk, finhackad

Vitlökspulver

½ tsk

Minimajs

225 g, 1 förp à 425 g

Paprikapulver

½ tsk, rökt

Instruktioner

  1. Blanda ihop yoghurt, majonnäs, gräslök, dill och ¼ tsk vitlökspulver. Smaka av med salt och peppar.
  2. Trä minimajsen på spett.
  3. Blanda ihop paprikapulver, resterande vitlökspulver och ¼ tsk salt, strö över spetten och grilla på direkt värme tills de fått fin färg på alla sidor. Servera med såsen.