Helstekt fläskfilé med potatissallad och slungade tomater
13
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Ört- och vitlöksmarinerad fläskfilé med rosmarinpotatis och vitlöksdressing. En riktig smaksensation!
Ingredienser
Fläskfilé
500 g
Rapsolja
7 msk
Japansk soja
2 msk
Apelsin
1 st
Timjan
2 msk, färsk, hackad
Oregano
1 tsk, färsk, hackad
Vitlök
3 klyfta(or)
Potatis
8 st
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Paprika
1 st, gul
Lök
1 st, röd/röda
Ruccola
2 dl
Vatten
2 msk
Grönsaksfond
1 tsk
Balsamvinäger
2 msk, vit alt. vitvinsvinäger
Cocktailtomater
500 g
Rosmarin
2 msk, färsk