[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Libapizza med currystekt blomkål från WW ViktVäktarna

Libapizza med currystekt blomkål

10
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En busenkel och lite ovanlig pizza som går hem hos alla oss som bara älskar kombinationen curry och jordnötter. Libapizza med currystekt blomkål, jordnötter och ruccola kommer förgylla (bokstavligt talat) dina fredagar framöver!

Ingredienser

Blomkål

1 medelstor(t)/medelstora

Rapsolja

1 tsk

Curry

2 tsk

Libabröd, vete

4 stor(t)/stora

Tomater, passerade

4 dl

Lökpulver

1 tsk

Chili flakes

½ tsk

Ost riven 17%

2 dl

Jordnötter, salta

40 g

Ruccola

70 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°.
  2. Skiva blomkål tunt.
  3. Låt curryn fräsa i oljan och tillsätt därefter den skivade blomkålen. Bryn till fin färg.
  4. Bre ut passerade tomater på bröden och krydda med lökpulver och chili flakes. Strö över ost och lägg på den brynta blomkålen.
  5. Sätt in i ugnen ca 8 minuter och toppa med grovhackade jordnötter och ruccola.

Anteckning

Det går självklart fint att koka upp de passerade tomaterna och krydda upp dem efter egen önskan.