Foto av Lövbiff med rostade grönsaker från WW ViktVäktarna

Lövbiff med rostade grönsaker

13
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Rosépeppar blandad i mjukost som får smälta på lövbiffen, visst låter det underbart?! Med rostade grönsaker till blir denna rätt hur läcker som helst!

Ingredienser

Potatis

1 st

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Palsternacka

1 medelstor(t)/medelstora

Vitlök

3 klyfta(or)

Paprika

½ st

Rödbetor, färska

3 st

Olivolja

1 tsk

Salt

1 tsk

Svartpeppar

1 krm

Rosépeppar

1 tsk

Mjukost (smältost) 4%

2 msk

Lövbiff

200 g

Kvarg naturell 1%

3 msk

Soltorkade tomater, torra

2 st

Instruktioner

  1. Skär potatis, morot, palsternacka, vitlöksklyftor, paprika och rödbetor i bitar och lägg i en ugnsfast form. Droppa över olja, strö över salt och svartpeppar. Tillaga i ugn 200° ca 25 min. Krossa rosépeppar och blanda med mjukosten, bred blandningen på lövbiffen, krydda med salt. Bryn köttet. Hacka tomater och blanda med kvarg, smaka av med salt och peppar.