Foto av Lövbiffsrulader från WW ViktVäktarna

Lövbiffsrulader

10
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Lövbiffsrullader med fyllning av skinka, lök och timjan. Servera med bulgur och dina favoritgrönsaker.

Ingredienser

Bulgur, okokt

½ dl

Lövbiff

125 g, 2 skivor

Lök

½ st, gul/gula

Skinka

2 skiva(or), rökt

Timjan

1 msk, färsk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Köttbuljong

1 dl

Lagerblad

1 st

Kryddpeppar

3 korn

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

½ dl

Matlagningsvin, rött

1 msk

Majsstärkelse (redning)

2 tsk

Instruktioner

  1. Tillaga bulgur. Hacka lök och strimla skinkan, blanda med timjan. Fördela det på lövbiffen, rulla ihop och fäst med en tandpetare. Krydda med salt och peppar. Bryn ruladerna i margarin. Tillsätt buljong, lagerblad och kryddpeppar. Låt eftersteka ca 15 minuter. Ta upp ruladerna, tillsätt grädde och vin i buljongen. Vispa ner redningen. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Servera med bulgur och valfria grönsaker.