Marinerad kyckling med quinoasallad
8
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kycklingfilé marinerad i en marinad på rödlök, chilisås, soja och vitlök - helt ljuvligt! Serverad till en sallad med quinoabas, gurka, tomat, salladsost och torkade tranbär.
Ingredienser
Kycklingbröstfilé
600 g
Lök
3 msk, hackad/hackat, rödlök
Chilisås, tomat
2 msk
Rapsolja
1 msk
Japansk soja
1 msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Svartpeppar
1 krm
Quinoa, okokt
2 dl
Gurka
½ st
Cocktailtomater
250 g
Salladslök
2 st
Sallad
70 g, maché
Citron
½ st
Salladskrydda
1 tsk
Salladsost (feta) 10%
150 g
Tranbär, torkade
2 msk