Foto av Öppen äggsandwich med bräckt kalkon från WW ViktVäktarna

Öppen äggsandwich med bräckt kalkon

10
6
6
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En smaskig äggsmörgås är aldrig fel, speciellt inte när den som i detta fall även innehåller krämig avokado och rökt kalkon!

Ingredienser

Avokado

1 liten(t)/små

Tomat

2 st

Ägg

8 st

Vatten

2 msk

Salt

½ tsk

Peppar

2 krm

Rapsolja

1 tsk

Kalkonbröstpålägg

4 skiva(or)

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or)

Instruktioner

  1. Skiva avokado och tomater tunt.
  2. Vispa ägg med vatten, salta och peppra. Stek i olja under omrörning på svag värme tills äggen är krämiga.
  3. Bräck kalkon i torr panna på hög värme. Rosta bröd.
  4. Lägg en skiva kalkon på varje bröd, fyll på med äggröra och toppa med avokado och tomater. Mal över lite peppar.