Foto av Parmaskinka med fetost och champinjoner från WW ViktVäktarna

Parmaskinka med fetost och champinjoner

2
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Härligt läckra tilltugg att bjuda på. Lufttorkad parmaskinka som får det att vattnas i munnen och saftig melon och fetaost - kan det bli bättre? Knappast!

Ingredienser

Champinjoner

4 st

Färskost 11%

2 msk

Salladsost (feta) 10%

30 g

Kvarg naturell 1%

2 msk

Soltorkade tomater, torra

1 st

Basilika

1 msk

Lufttorkad skinka

4 skiva(or)

Honungsmelon

4 skiva(or)

Instruktioner

  1. Tag bort foten på svampen och fyll hatten med färskost. Mosa fetaost och kvarg. Blanda ner strimlad tomat och hackad basilika, smaka av med salt och peppar. Lägg en klick på vardera parmaskinka och rulla ihop. Servera med skivad melon.