Foto av Pizzabullar med salami från WW ViktVäktarna

Pizzabullar med salami

5
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
12
Svårighetsgrad
Medel
Riktigt goda pizzabullar med salami. Passar utmärkt som mellanmål eller till en utflykt.

Ingredienser

Vetemjöl

5½ dl

Bakpulver

1½ tsk

Ägg

2 st

Kvarg naturell 1%

2½ dl

Olivolja

2 msk

Oregano

1 tsk, torkad

Tomatpuré

4 msk

Tomat

2 st, små

Salami 33%

10 skiva(or)

Kapris

3 msk

Oregano

½ msk, torkad

Ost riven 17%

1 dl

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till degen (vetemjöl, bakpulver, ägg, kvarg, olivolja och 1 tsk torkad oregano). Ta upp på mjölat bakbord och kavla ut till ca 30x40 cm. Bred på tomatpurén. Lägg på tärnade tomater, salami och kapris. Strö över oregano. Rulla ihop från långsidan och dela i 12 bitar. Lägg på bakpappersklädd plåt och strö över ost. Grädda i ugn 180° ca 15-20 min.