Foto av Räk- och risonisallad från WW ViktVäktarna

Räk- och risonisallad

11
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En fräsch sallad med räkor och risoni passar perfekt att äta som lätt lunch eller ta med på picknicken.

Ingredienser

Pasta okokt (risoni)

4 dl

Cocktailtomater

250 g

Rädisor

1 knippe(n)

Skalade räkor

300 g

Pesto

3 msk

Sallad

100 g, machésallad

Citron

1 st

Dill

1 knippe(n)

Instruktioner

  1. Koka risonin och låt den rinna av och låt svalna något.
  2. Halvera tomaterna och skiva rädisorna.
  3. Blanda risoni och pesto i en skål. Vänd försiktigt ner tomater, rädisor, sallad och räkor. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Toppa salladen med citronklyftor och dill.
  5. Tips! Servera med en bit bröd och fyll på med mer grönsaker om du har några som ligger och skräpar. Gurka, sockerärtor, rödlök mm passar fint.