Salladsostgratinerad köttfärs- och risonipanna
11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En köttfärs- och risonipanna med en massa grönsaker som sedan gratineras med salladsost och toppas med hackad persilja. Dessutom gjort i en och samma panna för att minimera diskandet. Lika gott som enkelt alltså.
Ingredienser
Schalottenlök
2 st
Zucchini (squash)
1 medelstor(t)/medelstora
Paprika
1 st, röd
Olivolja
½ msk
Nötfärs 5%
300 g
Vitlök
2 klyfta(or)
Tomatpuré
1 msk
Oregano
1 msk, torkad
Spiskummin
1 tsk
Paprikapulver
1 tsk
Kanel
1 krm
Vatten
3 dl
Tomater, hela konserverade
1 förp
Kycklingbuljongtärning
1 st
Crème fraiche 34%
2 msk
Pasta okokt (risoni)
200 g
Salladsost (feta) 10%
100 g
Bladpersilja
1 knippe(n)