Foto av Sesampanerad torsk från WW ViktVäktarna

Sesampanerad torsk

11
9
9
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Panerad fisk är gott, och för att få en twist på denna rätt är paneringen med sesamfrön. Gott och lättlagat!

Ingredienser

Torsk

300 g

Ägg

1 st

Sesamfrön

2 msk

Margarin flytande 80%

2 tsk

Pasta färsk okokt

100 g

Gröna bönor

200 g

Matlagningsyoghurt 8%

1 dl

Paprikapulver

1 tsk

Paprika

1 st

Instruktioner

  1. Dela fisken i bitar. Vispa upp ägget och vänd fisken i det och sedan i sesamfrön. Stek dem i margarinet. Koka pasta och bönor. Blanda yoghurt med paprikapulver, salt och peppar. Servera fisken med pasta, bönor, paprika och dressing.