Foto av Spenat och skinkpasta från WW ViktVäktarna

Spenat och skinkpasta

8
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Snabblagat och smarrigt! Den krämiga och milda spenatsåsen passar utmärkt till den lite salta skinkan.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

6 dl

Spenat, färsk

250 g

Vitlök

2 klyfta(or)

Margarin flytande 80%

1 msk

Vetemjöl

1 msk

Mjölk 0,5%

1 dl

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1 dl

Skinka

100 g, rökt

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skär spenaten i bitar. Fräs tillsammans med pressade vitlöksklyftor i margarinet. Strö över vetemjöl, rör om. Tillsätt mjölk och grädde. Låt puttra några minuter. Rör ner pastan. Tärna skinkan och strö över.