Stekt polenta med krispig sallad
12
Points®
Total tid
1 tim 10 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Polenta är en vanlig ingredient i det Italienska köket. I detta recept serveras stekt polenta tillsammans med en sallad på bl.a. bönor, tomater, oliver och pinjenötter.
Ingredienser
Soltorkade tomater, torra
8 st
Vatten
4 dl
Mjölk 1,5%
2 dl
Polenta (majsgryn)
3½ dl
Ost riven 17%
6 msk
Parmesanost
2 msk
Margarin flytande 80%
1 msk
Sallad
250 g
Ruccola
35 g
Cocktailtomater
10 st
Zucchini (squash)
1 medelstor(t)/medelstora
Oliver i saltlag
12 stor(t)/stora
Vita bönor, konserv
2 dl
Pinjenötter
1 msk