Foto av Tonfisksallad från WW ViktVäktarna

Tonfisksallad

4
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Tonfisksallad att bjuda på en varm sommardag. Med lite nybakat bröd till och kallt mineralvatten får du en fin måltid.

Ingredienser

Tonfisk i vatten

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Sallad

2 dl

Potatis

300 g

Tomat

1 st

Gröna ärter

1 dl

Gurka

1 bit(ar)

Lök

½ st, gul/gula

Paprika

1 st

Olivolja

1 tsk

Vatten

1 msk

Vitvinsvinäger

1 tsk

Instruktioner

  1. Finfördela tonfisken i en skål, dela kokt (gärna färsk) potatis och grönsaker i mindre bitar. Lägg ner det i skålen och rör om försiktigt. Blanda samman olja, vatten, vinäger och smaka av med salt och peppar. Häll det över salladen och servera.