Viltskavskebab med tahinidressing
12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Mellanöstern möter Norrland i denna grymt goda viltskavskebab. Det snabbstekta och smakrika köttet serveras i tortillabröd tillsammans med krispig rödkål, feferoni och en smarrig tahinidressing. En enkel och god middag som funkar precis lika bra på vardagen som helgen!
Ingredienser
Rapsolja
1 tsk
Viltskav
500 g
Vitlök
2 klyfta(or)
Spiskummin
1 tsk
Paprikapulver
1 tsk
Cayennepeppar
1 krm
Svartpeppar
1 krm
Salt
½ tsk
Grekisk yoghurt 0%
2 dl
Tahini, med salt
1 msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Citron
1 tsk, pressad
Rödkål, färsk
200 g
Sallad
65 g
Tortillabröd
4 stor(t)/stora
Feferoni
8 st