Zucchini- och halloumifritters med belugalinser och romescosås
11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En sätt där såsen är stjärnan! Grillad paprika, mandel, chili, rödvinsvinäger och lite socker blir en ljuvlig (och enkel) romescosås att servera till dessa zucchini- och halloumiplättar och belugalinser.
Ingredienser
Torra belugalinser
2 dl
Gurka
1 st
Koriander
½ knippe(n)
Citron
1 st
Grillad paprika i lag (utan olja)
200 g
Mandel
50 g, skalad
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Rödvinsvinäger
2 tsk
Socker
½ tsk
Zucchini (squash)
300 g
Halloumi
200 g
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Vitlök
1 klyfta(or)
Koriander
½ knippe(n)
Vetemjöl
2 msk
Ägg
1 st
Salt
2 krm
Rapsolja
1 msk