Frozen yoghurt med hallon

Total tid
3:20
Förberedelse
0:10
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Att göra egen frozen yoghurt är busenkelt och blir så himla gott. Testa denna variant med hallon och mynta, riktigt uppfriskande!
Ingredienser
  • Hallon
    400 g, frysta
  • Yoghurt naturell 0,5%
    500 g
  • Sötningsmedel
    1 tsk
  • Mynta
    ¼ tsk, torkad
  • Hallon
    150 g, färska
Instruktioner
  1. Lägg frysta hallon, yoghurt, sötningsmedel och mynta i en matberedare och kör ihop till en smet.
  2. Häll över i en frystålig förpackning och blanda ner färska hallon.
  3. Ställ in i frysen en timme. Ta ut den, blanda runt ordentligt med en gaffel och ställ in den igen. Upprepa två gånger tills glassen är fast. Låt tina i rumstemperatur 5-10 min innan servering.

Bli medlem idag!

Sök bland 1000-tals recept i vår app!