Frozen yoghurt med hallon

0
Total tid
3 tim 20 min
Förberedelse
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Frozen yoghurt är hur trendigt som helst, och det är ju verkligen inte konstigt eftersom det också är hur gott som helst! Att göra egen frozen yoghurt är busenkelt, så våga testa det. Denna variant är gjord på hallon och mynta, riktigt uppfriskande!

Ingredienser

Hallon

400 g, frysta

Yoghurt naturell 0,5%

500 g

Sötningsmedel

1 tsk

Mynta

¼ tsk, torkad

Hallon

150 g, färska

Instruktioner

  1. Lägg frysta hallon, yoghurt, sötningsmedel och mynta i en matberedare och kör ihop till en smet.
  2. Häll över i en frystålig förpackning och blanda ner färska hallon.
  3. Ställ in i frysen en timme. Ta ut den, blanda runt ordentligt med en gaffel och ställ in den igen. Upprepa två gånger tills glassen är fast. Låt tina i rumstemperatur 5-10 min innan servering.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!