Våra mest populära recept

Testa de recept som våra medlemmar älskar mest!
Publicerad 15 februari 2019 | Uppdaterad 31 augusti 2022
Populära recept som hjälper dig att gå ned i viktPopulära recept som hjälper dig att gå ned i vikt
ViktVäktarnas mest populära recept som hjälper dig att gå ner i vikt.

Vardagsmaten kan ibland vara en utmaning att få ihop, oavsett om det är lunch, middagsmat, fredagsmat eller söndagsmiddag. Vad passar då bättre än att inpireras och få tips på ViktVäktarna®-medlemmarnas bästa recept? Pointsberäknade och redo att registreras direkt i vår prisvinnande app.

Mer än bara kalorier

På ViktVäktarna tittar vi på mer än bara matens kalorivärde och pratar inte bara om kalorisnål nyttig mat. Vi omvandlar istället komplexa näringsvärden till en enkel och lättförståelig siffra. All mat har ett Pointsvärde så att du snabbt kan bedöma ett livsmedel och enkelt kan hålla dig på banan. Vår formel tar hänsyn till fibrer, skillnaden mellan omättade och mättade fetter, samt naturligt och tillsatt socker.

ViktVäktarnas recept

Recept för frukost, lunch, middag, mellanmål och snacks

Förutom smarta funktioner som dagsöversikt, streckkodsläsare och Community hittar du över 4000 nyttiga recept som passar hela familjen. Du kan även skapa dina egna recept, markera favoriter och planera din veckomeny.

Tips på goda recept från våra medlemmar

I vår Community delar medlemmar dagligen med sig av tips, favoriträtter och sina hälsoresor. En perfekt källa för inspiration och pepp! Som medlem kan du också bidra med dina favoritrecept och din egen hälsoresa.