Baconlindad marulk med grillad potatis och rödvinssås
7
Points®
Total tid
40 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Här snackar vi lyxgrillning! En köttig bit marulk inlindad i kalkonbacon och sedan grillad till perfektion. Serverad med en drömmig tomat- och rödvinssås, grillade färskpotatisar och en sparrissallad med pinjenötter. Som du hör så ska du alltså laga denna rätt om du vill imponera på dina vänner.
Ingredienser
Färskpotatis
800 g
Schalottenlök
1 st
Timjan
1 tsk, hackad färsk
Olivolja
1 tsk
Vin, rött 11%
2 dl
Krossade tomater
1 förp
Kalvfond
1 msk
Socker
½ tsk
Pinjenötter
1 msk
Sparris
1 knippe(n)
Sallad
70 g
Citron
1 st
Marulk
500 g
Kalkonbacon
100 g
Olivolja
1 msk