Foto av Banangranola från WW ViktVäktarna

Banangranola

5
5
2
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Lätt
Testa att göra din egen granola! Den här varianten har smak av banan och kokos och är perfekt att piffa din yoghurt eller kvarg med.

Ingredienser

Mandel

1 dl

Havregryn

6 dl

Kokosflingor torkade

1 dl

Vaniljpulver

¼ tsk

Banan

2 st, mogna

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Grovhacka mandel och blanda sedan med havregryn, koksflingor och vaniljpulver i en skål.
  3. Mosa bananer med en gaffel och blanda med de torra ingredienserna. Krama ihop ordentligt med händerna.
  4. Sprid ut granolan i ett jämt lager på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter tills den är helt torr, rör om då och då och passa så den inte bränns. Låt svalna.