[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Bloody Mary-omelett från WW ViktVäktarna

Bloody Mary-omelett

2 - 7
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Bloody Mary är en riktig brunchklassiker. Omelett likaså. Så varför inte slå ihop de båda till en superduperbrunchrätt? Vi har alltså här en omelett med en Bloody Mary-fyllning och den är bara så god! Brunch på söndag någon?

Ingredienser

Lök

½ st, röd/röda

Vitlök

1 klyfta(or)

Cocktailtomater

200 g

Olivolja

2 tsk

Tabasco

¼ tsk

Ägg

4 st

Mjölk 0,5%

½ dl

Pepparrot

½ msk, riven/rivet

Gräslök

½ msk

Örtsalt

1 krm, gärna sellerisalt

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök. Halvera tomater.
  2. Värm hälften av oljan i en panna och fräs löken tills den mjuknat. Tillsätt vitlök och låt steka med 1 minut under omrörning. Blanda ner tomater och tabasco, låt det bli varmt. Salta och peppra och häll av från pannan.
  3. Vispa ihop ägg, mjölk och pepparrot och krydda med lite salt och peppar.
  4. Värm resterande olja i pannan och häll på äggsmeten. Låt steka en stund på låg värme tills omeletten stelnat. Lägg på tomatröran på ena sidan och vik över den andra.
  5. Häll över omeletten till en tallrik, halvera den och toppa med hackad gräslök och lite sellerisalt.