Foto av Canelloni med cottage cheese från WW ViktVäktarna

Canelloni med cottage cheese

10
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Fyllda pastarullar med cottage cheese och spenat, som ligger på en tomatbädd. Strö över ost och nötter. Fantastiskt gott!

Ingredienser

Spenat, färsk

1 dl

Soltorkade tomater, torra

2 st, blötlagda

Chilipeppar

¼ st, röd/röda

Schalottenlök

½ st

Cottage cheese, naturell 1,5%

2 dl

Lasagneplattor, färska

2 platta(or)

Krossade tomater

½ förp, 200 g

Ost riven 17%

1½ msk

Cashewnötter

5 st, hackade

Instruktioner

  1. Ta bort kärnor och det vita på chilifrukten, hacka den, soltorkade tomater och lök. Blanda samman det med cottage cheese och spenat. Krydda med salt och peppar. Dela pastan i 2-3 plattor och fördela blandningen, rulla ihop. Häll tomaterna i en ugnsform, lägg rullarna ovanpå och strö över ost och nötter. Gratinera i ugn 225° ca 20 minuter.