Foto av Ciabatta med tomat och halloumi från WW ViktVäktarna

Ciabatta med tomat och halloumi

9
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Supergod ciabatta med stekt halloumi och en tomatröra med vitlök och persilja! Mycket gott som en lättare måltid.

Ingredienser

Ciabatta 15 cm

2 st, 4 skivor à 50 g

Halloumi

120 g

Tomat

6 st, gärna plommon, hackade

Lök

2 st, röd/röda, liten , hackad

Persilja

2 msk, hackad

Balsamvinäger

2 msk

Vitlök

2 klyfta(or), 1 msk hackad

Olivolja

2 tsk

Sallad

2 dl

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i 1 tsk olja, vänd i tomaterna, vinäger och persilja. Låt det koka upp och koka någon minut. Skiva halloumin och pensla den med 1 tsk olja, stek den hastigt i teflonjärn. Lägg brödet på tallrikar, toppa med sallad, varm salsa och ost. Dekorera gärna med färska örter. Tips! Det går utmärkt att byta ut halloumin mot fetaost ( hoppa då över stekningen).