ViktVäktarna - Crunchwrap

Crunchwrap

11
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Crunchwraps är en riktig hit som de allra flesta gillar! Denna har vi fyllt med färs, pico de gallo, sallad, koriander, ost och så ingrediensen som gör den crunchy - tortillachips.

Ingredienser

Cocktailtomater

8 st

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Salladslök

1 st

Koriander

1 msk

Rapsolja

1 tsk

Sojafärs vegetarisk fryst

150 g

Paprikapulver

1 tsk

Oregano

1 tsk, torkad

Spiskummin

½ tsk

Salt

½ tsk

Tortillabröd

2 stor(t)/stora

Tortillachips

8 st

Sallad

4 dl, strimlad isbergssallad

Ost 12%, riven

4 msk

Instruktioner

  1. Hacka tomat, chili, salladslök och koriander. Blanda ihop till en pico de gallo med lite pressad lime.
  2. Värm olja i en panna och bryn färsen. Blanda ner kryddor och en skvätt vatten och låt det koka in. Smaka av med salt.
  3. Lägg färs i mitten på tortillan och fyll på med pico de gallo, tortillachips, koriander, sallad och ost. Vik ihop utifrån och in i små veck så att den stängs helt.
  4. Stek i en torr panna med den vikta sidan nedåt. Vänd och stek på andra sidan tills båda sidor är gyllene och krispiga. Skär upp.