Fiskbiffar med rostad senapspotatis och sötsyrlig kålsallad
9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fisk är både gott och bra på alla sätt, men många av oss är lite dåliga på att variera oss när det gäller just fisk. Så nästa gång du är sugen på något fiskigt, testa dessa krispiga pankopanerade lax- och koljabiffar tillsammans med rostad potatis med en senapsvinägrett och en sötsyrlig rödkål- och spenatsallad. Du kommer inte ångra dig!
Ingredienser
Kolja
350 g
Lax
50 g
Ägg
1 st
Mjölk 0,5%
¾ dl
Dill
2 msk, torkad
Salt
1 tsk
Chilipulver
1 tsk
Potatis
800 g
Solrosolja
1 msk
Rödkål, färsk
200 g
Salladslök
1 st
Spenat, färsk
70 g
Citron
½ st
Honung, flytande
1 msk
Rapsolja
1 tsk
Panko ströbröd
1 dl
Margarin flytande 80%
1 msk
Vatten
1 msk
Senap (dijon)
2 tsk
Salt
1 tsk