ViktVäktarma - Fisktacos med ananas- och vitkålssallad

Fisktacos med ananas- och vitkålssallad

7
Points®
Total tid
11 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
1 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Dessa busenkla tacos med varmrökt lax och vitkålssallad slänger du ihop snabbare än du hinner säga "fisktacos med ananas- och vitkålssallad". Vi lovar. Vi lovar också att de är lika goda som de är enkla!

Ingredienser

Vitkål

200 g

Lök

1 st, röd/röda

Olivolja

1 tsk

Citron

½ st

Flingsalt

1 krm

Svartpeppar

1 krm

Ananas

200 g

Tortillabröd

8 liten(t)/små

Lax varmrökt

500 g

Sesamfrön med wasabi (kryddburk)

4 tsk

Instruktioner

  1. Strimla kål och skiva lök tunt. Blanda kålen med olja, citron, salt och peppar. Blanda ner ananasen.
  2. Stek bröden i en torr het panna 15-20 sekunder på varje sida så att de blir varma och får lite färg. Lägg över i en handduk medan du steker resterande bröd.
  3. Fyll bröden med vitkåls- och ananassallad och bitar av lax. Toppa med rödlök och sesam- och wasabikrydda.