ViktVäktarna - Fläderblomskalkon med pasta

Fläderblomskalkon med pasta

11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Smaken av fläder kan få vilken rätt som helst att blomstra. Här i kombination med saftig kalkon och nykokt pasta, en garanterad hit för både stora och små!

Ingredienser

Pasta okokt (typ spaghetti)

200 g, linguine

Kalkonbröstfilé

600 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Lök

1 st, gul/gula

Paprika

1 st

Champinjoner

250 g

Fraiche 5%

2 dl

Saft (koncentrerad)

1 dl, fläder

Kycklingbuljongtärning

1 st, 1-2 st

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla kalkon och stek i margarin.
  3. Skala och hacka lök. Dela paprika i mindre bitar. Skiva svamp. Bryn tillsammans med kalkonen.
  4. Blanda ner fraiche och fläderdryck, lägg i buljongtärning och låt puttra en liten stund. Spä ev. med lite vatten. Smaka av med salt och peppar och ev. mer fläderdryck.
  5. Servera med pasta.