Foto av Fläskfilé med caviarsås från WW ViktVäktarna

Fläskfilé med caviarsås

13
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Bjud hem vännerna på denna lyxiga fläskfilé med caviarsås på sherry och stenbitsrom. Smaklig måltid!

Ingredienser

Pasta okokt (typ spaghetti)

200 g, tagliatelle

Fläskfilé

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Sherry 17%

1 dl, gärna torr

Grönsaksbuljongtärning

1 st

Fraiche 8%

2 dl

Krasse

2 msk

Stenbitsrom (caviar)

100 g, röd

Instruktioner

  1. Koka pastan. Putsa fläskfilén och skär den i skivor. Stek skivorna i margarin, lägg upp på fat och håll dem varma. Koka upp sherry och buljongtärningen vispa så att den löser sig, tillsätt fraiche. Sjud såsen ett par minuter. Smaka av såsen med att klippt kryddkrasse och hälften av stenbitsromen. Servera med en klick stenbitsrom på varje fläskfiléskiva och häll såsen runt om. Servera med pastan.