Foto av Grillad fläskytterfilé med krämig pastasallad från WW ViktVäktarna

Grillad fläskytterfilé med krämig pastasallad

11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Grillad kotlett med smarrig och snabb pastasallad.

Ingredienser

Fläskytterfilé

600 g

Marinad, max 1 gram fett

75 g

Sallad

70 g

Sockerärter

200 g

Cocktailtomater

250 g

Pasta okokt (typ penne)

5 dl

Fil, standardfil 3%

3½ dl

Majonnäs, lätt 30%

½ dl

Dressingmix

1 påse(ar), örtagård

Vitlökspulver

½ tsk

Instruktioner

  1. Dela köttet i 4 bitar och lägg i marinad i en plastpåse. Koka pastan någon minut längre än vad som står på förpackningen. Spola i kallt vatten. Blanda filmjölk med majonnäs, örtagårdsdressingmix och vitlökspulver. Blanda ner den kalla pastan i dressingen. Grilla köttet och servera med pastasallad, sallad, sockerärter och tomater.