Gnocchi med bönor och ruccolapesto
7
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Färdig potatisgnocchi är en riktig vardagsräddare! Och godast blir den om den steks istället för att kokas, då blir den krispig på utsidan och alldeles mjuk på insidan. Här serveras den med stekta grönsaker, ärter och bönor. Och inte minst en krämig ruccola- och persiljepesto med färskost. Snabbt, lätt och väldigt gott!
Ingredienser
Broccoli
1 stånd
Salladslök
2 st
Vitlök
1 klyfta(or)
Olivolja
2 tsk
Potatisgnocchi
500 g
Gröna ärter
4 dl, tinade
Vita bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet, eller blandade
Ruccola
2 dl
Bladpersilja
1 dl
Valnötter
8 halv(t)/halvor
Färskost 11%
1 msk
Vatten
1 msk
Olivolja
1 tsk