Foto av Grillad kotlett med couscous och rostad majs från WW ViktVäktarna

Grillad kotlett med couscous och rostad majs

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Denna majs- och böncouscous som smaksatts med vitlök och purjolök är ett perfekt komplement till grillat.

Ingredienser

Fläskkotlett, fett bortskuret

125 g

Couscous, okokt

½ dl

Grönsaksbuljong

¾ dl

Majs

1 dl

Sojabönor, konserv

1 dl

Rapsolja

1 tsk

Purjolök

¼ medelstor(t)/medelstora, strimlad

Vitlök

1 klyfta(or), finhackad

Instruktioner

  1. Mät upp couscous i en skål, koka upp buljongen och häll den över couscousen. Täck med plast och låt det svälla ca 6-7 min. Fräs majs och sojabönor i olja ca 3 min. Tillsätt purjo och vitlök, låt det fräsa med ytterligare 2 min. Häll i couscous och krydda med salt och peppar. Krydda kotletten och grilla eller stek den på en grillpanna. Servera med couscousen.