Foto av Grillad kycklingfilé med grönsakscouscous från WW ViktVäktarna

Grillad kycklingfilé med grönsakscouscous

7
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
En lättlagad och god kycklingrätt med couscous. Superbra vardagsmat!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

125 g

Tomat

2 st

Vitlök

1 klyfta(or)

Basilika

1 msk

Olivolja

2 tsk

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Purjolök

1 bit(ar), eller 1 salladslök

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Rotselleri

1 bit(ar)

Couscous, okokt

½ dl

Instruktioner

  1. Tillaga couscous. Klyfta tomaterna, ta bort kärnor och tärna. Blanda med finhackad vitlök, hackad basilika, 1 tsk olja, salt och peppar. Tärna/strimla grönsakerna fint. Fräs först lök i resterande olja. Tillsätt resterande grönsaker och låt dem mjukna. Blanda med couscousen och smaka av med salt och peppar. Grilla eller stek kycklingfilén. Servera med grönsakscouscous och tomatröra.