Foto av Grillad kycklingfilé med potatisspett från WW ViktVäktarna

Grillad kycklingfilé med potatisspett

5
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
För de underbara stunderna då det ges tillfälle att grilla passar det bra med potatisspett och kyckling som får dela plats på spjället.

Ingredienser

Färskpotatis

6 st

Paprika

1 st, röda

Zucchini (squash)

1 bit(ar)

Lök

½ st, röd/röda

Kycklingbröstfilé

150 g

Olivolja

1 tsk

Japansk soja

2 tsk, japansk

Vitlök

¼ klyfta(or), 1/2 tsk pressad

Instruktioner

  1. Lägg träspetten i blöt minst 20 min. Halvera potatisen om de är stora. Dela paprika, squash och lök i mindre bitar. Varva potatis, paprika, squash och lök på träspett. Blanda samman olja, soja och vitlök. Pensla det på kycklingfilén och potatisspett och grilla. Servera med en härlig sallad.