Kalkonbröst med soltorkade tomater och fetaost
8
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
45 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kalkonbröstfilé med soltorkade tomater, fetaost, basilika och salvia. Visst låter det ljuvligt?
Ingredienser
Kalkonbröstfilé
500 g
Soltorkade tomater, torra
4 st, blötlagda
Salladsost (feta) 10%
30 g
Basilika
1 msk
Salvia
1 tsk
Margarin flytande 80%
1 msk
Ris, okokt
2 dl
Tomat
4 st
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
1 klyfta(or)
Olivolja
2 tsk
Vitvinsvinäger
1 tsk
Socker
½ tsk
Chilisås, tomat
2 msk
Bladpersilja
1 msk
Ruccola
70 g