Foto av Korv med potatissallad från WW ViktVäktarna

Korv med potatissallad

16
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En god och snabblagad potatissallad som är utan majonnäs och fraiche. Passar både stora och små.

Ingredienser

Potatis

800 g, färskpotatis

Korv 12%

8 smal, à 60 g

Kryddpeppar

6 korn

Lagerblad

1 st

Lök

½ st, röd/röda

Olivolja

1 msk

Parmesanost

80 g, grovt riven

Spenat, förvälld/fryst

100 g, babyspenat

Cocktailtomater

12 st

Instruktioner

  1. Tvätta och koka potatisen. Koka upp vatten tillsammans med kryddpeppar, lagerblad, lök och salt. Lägg i korven och låt den sjuda sakta några minuter. Blanda den nykokta potatisen med olja, ost, spenat och tomat, smaka av med salt och svartpeppar. Servera korven med potatissalladen. Tips! Uteslut osten och blanda oljan med vit balsamvinäger och honung och slå over potatis och grönsaker. Det går lika bra att steka eller grilla korven.